Kinderwoorddiensten

Kinderwoorddienst en 10+groep

Ongeveer één keer in de zes weken wordt er in de Pax Christikerk een kinderwoorddienst en een 10+groep georganiseerd. Tijdens deze viering voor de kinderen wordt er een (Bijbel)verhaal voorgelezen waar daarna over gepraat wordt. Daarna gaan we knutselen. We maken iets dat aansluit bij het thema van de viering of bij het verhaal dat is voorgelezen.

Kinderen vanaf een jaar of 2 zijn welkom bij de kinderwoorddienst, de kinderen blijven in deze groep tot ze een jaar of 10 zijn, dan stromen ze door naar de 10+groep. We zorgen voor deze groep voor een gesprek met wat meer diepgang en voor een moeilijkere knutselopdracht. De 10+groep is voor kinderen tot ongeveer 14 jaar.

De begeleiding van de kinderwoorddienst en 10+groep bestaat geheel uit jongeren, en groot deel ging vroeger zelf naar de kinderwoorddiensten en is nu doorgestroomd.

Tijdens de Advent werken we vier weken lang aan een project. De verhalen passen bij elkaar en we werken vier weken lang aan hetzelfde knutselwerk.

Binnenkort volgen er enkele foto’s…

 Donderdag 18 mei Hemelvaartswandeling speciaal voor jongeren van 12 + Opgeven via email: jongerenwerkpaxchristi@gmail.com

 

Zondag 7 mei  is er weer kinderwoorddienst in de Pax Christikerk. We beginnen om 10.30 uur.